Afskedsbrev

Offentliggørelsen

I aftes, eller snarere i nat, offentligjorde jeg så mit afskedsbrev på Facebook og Twitter.

Jeg har undladt at dele noget omkring dette på Google+ og LinkedIn, da det aldrig har været en platform jeg har brugt til at debattere på. Google+ kom jeg aldrig rigtig i gang med, mest af alt fordi der ikke rigtig skete så meget derinde.
LinkedIn Har jeg kun brugt meget overfladisk, i erhvervsmæssige sammenhænge.

Offentliggørelsen har faktisk sat gang i masse tanker og følelser, som jeg ikke lige var forberedt på ville komme. Fra at være helt lettet over at kunne dele disse tanker, som jeg ellers kun har delt med min kæreste, over en forventningens glæde ved at det snart skal ske, til en nærmest angst provokerende følelse af at jeg kommer til at gå glip af ALT og ende som en ensom gammel mand!
Selvom om tvivlen nager, er jeg dog fortsat overbevist om dette er den rigtige beslutning.

De tilbagemeldinger jeg har fået, har primært været positive.
Jeg er dog blevet kaldt Martyr, Hyklerisk, iscenesættende og opmærksomhedsøgende, af én person. Hvilket kun underbygger mine påstande omkring tonen, og bekræfter mig i mit valg.

Der endnu ikke nogen som har forsøgt at tale mig fra mit forestående selvmord… 😉

Nå, lidt om min research indtil nu:

Twitter skulle ikke blive det store problem. 4-5 klik og så den ude af verden. Eller det vil sige næsten ude af verden. De giver 30 dages fortrydelsesret på sletningen, hvorfor profilen teknisk set stadig eksisterer efter sletningen. Den skulle dog være væk fra offentlig skue kort tid efter ‘sletningen’.

Facebook giver, ligesom Twitter, en fortrydelsesret. Deres er på ‘et par dage’, hvad det så end betyder?
I forhold til sletning af min Facebook konto er jeg stødt på en pragtfuld formulering. Når man læser på FB’s hjælp sider beskrives det således: Hvis du ikke tror, at du vil bruge Facebook igen, kan du anmode om at få din konto slettet permanent.
Man kan simpelthen ANMODE om at få slettet sin konto…
I øvrigt er det slet ikke muligt at finde den side, hvorpå man kan slette sin konto permanent inde i FB. Man skal søge efter det i en browser, hvorefter et resultat leder én ind i deres ‘Hjælp’ sektion og derinde kan man så finde et link som leder til den rette side. Udsagnet ‘Keep It Simple Stupid’ (KISS) er ikke rigtig slået igennem i FB’s hovedkontor…
En sidste note i forhold til at slette min FB konto er, at alle beskeder som jeg har sendt vil blive ved med at være på FB for fremtiden.
Jeg har fortsat ikke hørt fra Spotify, vedr. sletning af min FB konto. Så noget kunne tyde på at Spotify ryger med i købet. Om ikke andet, så må jeg oprette en ny Spotify konto.

Google+ ser der heller ikke ud til at være svært at slippe af med.
Det er dog værd at bemærke at ens Youtube konto ryger med i købet. Ikke det store tab, da jeg ikke rigtigt brugte den alligevel.

LinkedIn ser umiddelbart ud til at blive den nemmeste at slette. Måske er det fordi de henvender sig til erhvervssegmentet, at de gør det så nemt.

Og så må det blive godnat, da arbejdet venter i morgen!

\Nick

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Afskedsbrev